За сприяння ОДАУ в «Газеті по-українськи» та «gazeta.ua» опублікують ряд матеріалів, присвячених азербайджанській кухні

п'ятниця, 12:15

Завдяки плідній роботі Об‘єднаної діаспори азербайджанців України, направленій на популяризацію азербайджанської культури в Україні, незабаром в друкованому виданні «Газета по-українськи» та інтернет-виданні «gazeta.ua» буде опубліковано ряд матеріалів, присвячених азербайджанській кухні. 

19 січня в ресторані азербайджанської кухні «Кебаб-Даш» відбулися зйомки та інтерв‘ю журналістів з шеф-кухарем ресторану—Хакки Аксу. Хакки відкрив для представників медіа секрети приготування страв національної кухні Азербайджану. 

Журналісти згаданих видань зацікавилися даною темою на прес-вечері, яка відбулася 14 грудня в офісі ОДАУ. 

За словами голови Об‘єднаної діаспори азербайджанців України Хікмета Джавадова, головною метою прес-заходу було налагодити контакт з представниками українських ЗМІ задля ефективної співпраці, комунікації та інформування широкої аудиторії про одну з найчисленніших та найбільш патріотично налаштованих діаспор в Україні—азербайджанську.

«Радий бачити, що наші зусилля дають результат. Українці мають все більше можливостей отримувати об’єктивну інформацію про азербайджанців, нашу культуру та звичаї. Впевнений, що це сприятиме розумінню, дружбі між нашими народами»,—заявив Хікмет Джавадов. 

 

 
Теги: 
Украина